top of page

Klik om deze titel te bewerken

Ik ben een paragraaf. Klik éénmaal om je eigen content in te voeren. Je kunt lettertype, lettergrootte, regelhoogte, kleur en nog veel meer aanpassen door een gedeelte te selecteren en een van de opties in de werkbalk te kiezen.


Cursus aquarelleren.

   Urban Sketching en AQUARELLEREN IN

(het groene) PRAAG

Van 22 juli tot 30 juli 2023

In de zomer 2023 organiseren wij weer speciaal 'Urban sketching' in Praag.

Praag leent zich uitstekend voor diverse schilder-locaties van 'groen/landelijk rustig' tot 'stad/bruisend druk'! Ook is dit een uitstekende gelegenheid om Praag beter te leren kennen.

Op de 'burcht' in parkachtige omgeving als wel aan de rivier de Vltava met de stad aan beide kanten krijgt u elke dag les in de ochtend. In de middag kunt u doorwerken of de stad bekijken en musea bezoeken. aan het einde van de middag krijgt u een uitgebreide werkbespreking. Het is noodzakelijk dat u zelf uw materialen meeneemt. In Praag zijn diverse kunstwinkels aanwezig om een en ander nog aan te schaffen.

Midden in de deze week gaan wij gezamenlijk in de middag naar één van de musea van Praag.

Praag is makkelijk te bereiken met vliegtuig via Schiphol of een trein vanuit Nederland met overstap in Berlijn. U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid rijden via o.a. Dresden.

VERBLIJF:

Op de 'Burcht' vlakbij het paleis en naast de barokkerk 'Loreta' staat ons verblijf in een eeuwenoud klooster (deels nog in gebruik). Zoals het een klooster betaamt is het binnen zeer stil op een rustig gedeelte van de stad.

U kunt gebruik maken van de lommerrijke binnenplaats en luisteren naar het gebeier van de klokken.

U verblijft in schone en gerieflijke 1 of 2 persoons kamers met douche en toilet op de gang. Let op: het is geen hotel en het ontbijt wordt iedere ochtend door Zuzana bereidt. Wifi is aanwezig!

bottom of page