Landschapschilderen in TsjechiëZomercursus voor beginners en gevorderden

door

Maarten Welbergen

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze cursus!

Cursus aquarelleren.


        Urban Sketching en AQUARELLEREN IN           
(het groene) PRAAG
een week van 8 juli tot 16 juli 2020

In de zomer 2020 organiseren wij speciaal 'Urban sketching' in Praag.
Praag leent zich uitstekend voor diverse schilder-locaties van 'groen/landelijk rustig' tot 'stad/bruisend druk'! Ook is dit een uitstekende gelegenheid om Praag beter te leren kennen.
Op de 'burcht' in park-achtige omgeving als wel aan de rivier de Vltava met de stad aan beide kanten krijgt u elke dag les in de ochtend. In de middag kunt u doorwerken of de stad bekijken en musea bezoeken. aan het einde van de middag krijgt u een uitgebreide werkbespreking. Midden in de deze week gaan wij gezamenlijk in de middag naar één van de musea van Praag. 
Praag is makkelijk te bereiken met vliegtuig via Schiphol of een nachttrein vanuit Nederland. U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid rijden via Dresden.

Het rustige klooster 'Loreta' dat onze accommodatie zal zijn in Praag.
VERBLIJF:
Op de 'Burcht' vlakbij het paleis en naast de barokkerk 'Loreta' staat ons verblijf in een eeuwenoud klooster (deels nog in gebruik). Zoals het een klooster betaamt is het binnen zeer stil op een rustig gedeelte van de stad.
U kunt gebruik maken van de lommerrijke binnenplaats en luisteren naar het gebeier van de klokken.
U verblijft in gerieflijke 1 persoons kamers met douche en toilet op de gang. Wifi is aanwezig!De binnenplaats van het klooster 'Loreta'.
De verblijven voor de cursisten in klooster 'Loreta'.
TRACKING_TAG