top of page

Schilderlocatie en kosten

OMGEVING:

Vlak bij ons verblijf zijn diverse winkels, cafe's en restaurants. De verbinding van en naar de binnenstad en het metrostation is gemakkelijk te bereiken met de tram die vlakbij ons klooster stopt. Vanuit ons verblijf kunnen we meteen beginnen met urban sketching en op loopafstand is een lommerrijk park met oude stadsmuren waar u heerlijk kunt schilderen en aquarelleren. Aangezien er allerlei restaurants in de buurt zijn eet u op eigen gelegenheid of desgewenst in gezelschap met de groep. Midden in de week na het schilderen in de ochtend gaan wij op museumbezoek naar 1 van de vele musea van Praag!

KOSTEN:

De kosten voor een week Urban sketching en aquarelleren in Praag bedraagt 800,- euro inclusief 7 overnachtigingen, 8 x ontbijt en lessen.

Reis, lunch en avondeten zijn niet inbegrepen.

Inschrijfgeld bedraagt 100,- euro en dient samen met het inschrijvingsformulier te worden voldaan (dit bedrag wordt later van het totale cursusgeld afgetrokken). 

Aangezien vlakbij de accommodatie vele restaurants aanwezig zijn, kan een ieder op eigen gelegenheid of met elkaar dineren zoals het uitkomt. Voor de lunch is er vlak bij de accommodatie een kruidenier.

U kunt het bedrag van 800,- euro overmaken op IBAN: NL49INGB0000170246 t.n.v. M.Welbergen o.v.v. ' 'Praag 2023'.

bottom of page